Tordasi kalandpark
Vissza a főoldalra
Nyitvatartás
A Kalandpark ZÁRVA tart, karbantartás miatt!
Megértésüket köszönjük!
Isten hozott kalandor

Szabadtéri szórakozási lehetőséget kerestek? Ne görgessetek tovább….
A Tordasi Kalandpark ideális, aktív kikapcsolódást nyújt Budapesttől mindösszesen 30 km-re, mégis távol a város zajától.
 A park területén kialakított csillagtúra szerű pályarendszer egyedülálló módon teszi lehetővé kicsik és nagyok igényeinek és képességeinek kiaknázását. Egy platformról, akár egyszerre többen, 5 irányba is elindulhattok, hogy aztán a pálya legvégén csapatotok újra egyesüljön. Csak a ti bátorságotoktól, merészségetektől függ, hogy a könnyebb vagy nehezebb akadályokat választjátok. Tökéletes kültéri program, legyen szó iskolai kirándulásról, születésnapi buliról vagy céges csapatépítésről. Szeretettel várunk mindenkit, aki 100 cm és 3 év feletti - 99 év alatti!

 

Pályáink

Gyakoroló pálya: mindenkinek, minden alkalommal kötelező. Animátoraink folyamatosan figyelik a mászókat és szükség esetén segítséget nyújtanak.

 

"Mini" pálya:

100 cm-től vagy 3 éves kortól ajánlott

"Midi" pálya:

140 cm-től magasabbak számára ajánlott, vegyes nehézségű, szabadon variálható pályarendszer. Magasság: 5 méter

"Maxi" pálya:

150 cm-től, csak a legbevállalósabbaknak. Magasság: 10 méter

"Csúszó" pálya:

Tó felett, leghosszabb szakasza 155 méter

Kimozdít a hétköznapok szürke világából
Áraink
 
Fontos tudnivalók: Az egyéni mászójegy egyszeri belépéssel max 3 óra időtartamra szól, a felszerelés felvételétől számítva . Minden látogató részére kötelező a felelősségvállalási nyilatkozat kitöltése. Minden, az egyéni pályákat igénybe vevő látogató részére kötelező a gyakorló pályán történő oktatás. A Kalandpark szabályzata a bejárat mellett kifüggesztve található, ennek be nem tartásával a vendég kizárja magát a Kalandpark bármely szolgáltatásának használatából!
 
Diák, nyugdíjas

(igazolvány felmutatásával) 2.700 Ft

Teljes árú belépő

4200 Ft

Kísérő

 (aki nem mászik, de az egyéni pályák területén tartózkodik) 500 Ft

Jegy vásárlás
Szolgáltatások
Táboroztatás
Jön a nyár, vár a tábor!
Napközis vagy bent alvós?
Természetesen idén is megrendezésre kerül kihagyhatatlan nyári táborunk, a nagy sikerre való tekintettel három időpontban!
 
Időpontok:   2020. 06. 29 – 07. 03.
                      2020. 07. 06 – 07. 10.
                      2020. 08. 03 – 08. 07.
                      2020. 08. 24 – 08. 28.
 
Napközis tábor ára: 24.990 Ft/fő
Bent alvós tábor ára: 34.990 Ft/fő
 
Testvér kedvezmény: 20% kedvezmény a második gyermek táborozásának árából. Több gyermek esetén: gyermekenként 10 % kedvezményt biztosítunk minden táborozó árából.
 
Jelentkezés az alábbi e-mail címen: kalandpark@tordasielmenyfalu.hu
További információk: +36 30 249 99 99 – Szabó Kata
 
Aki kiskorában volt már gyermektáborban, pontosan tudja, hogy egy életre szóló élménnyel gazdagodunk.
Új barátságok, megannyi felejthetetlen csíny és kaland várja a gyermekeket.
Ha gyermeke szereti a kalandokat, kikapcsolódást, táborokat, akkor nálunk a helye!
Egy igazi western városba csöppenhetnek, ahol kizökkenhetnek végre egy kicsit a nagyvárosi életből.
Minden lelkes jelentkezőt szeretettel várunk! Nálunk bárkiből lehet cowboy, indián, bandita, vagy akár Sheriff is. Táborunkban minden gyermek megtalálja Önmagát.


Célunk egy olyan tábor megvalósítása, ahol a táborozó gyermekek és a szervezők együttesen, a nagyvárosi környezettől távol, megismerhetik az amerikai vadnyugatot és népszokásokat úgy, hogy mindeközben egy jól működő összetartó közösséget alakítanak ki. A tábor területén sportpályák, (37×17,5 méteres strandfoci illetve strandröplabda pálya, aszfaltos streetball pálya) játszótér, (szigorúan EU szabványok szerint épült), 3.5 hektáros tó – 3 szigettel, tűzrakóhely, drótköteles-mászópályák (3-5-10 méteres magasságban), és maga a Western Falu található. Az élménypark tematikus programokkal (aranymosás, lasszóvetés, íjászat, céllövölde…stb.) várja a táborozókat.
Szállás, teljes ellátással: napi háromszori étkezéssel
Vásárolja meg jegyét online pár kattintással
Csapatépítés
1. fókuszáljon a csapatmunkára 2. erősítse az egymás közötti bizalmat és kötődést 3. egymás közötti kommunikációra és együttműködés. Négy különálló, egymással jól kombinálható pályarendszerünk tökéletesen kielégíti a fenti három pontban megfogalmazott igényeket. A pályán elhelyezett szórakoztató akadályok, a megrendelő igényeihez igazítva variálhatók a könnyűtől az extrém nehézségűig. A drótköteles akadályok 40 cm magasan futnak, így használatukhoz nem szükséges beülő. Az épített akadályok maximális magassága 150 cm így tériszonnyal, esetleges betegséggel küzdők számára is kiválóan alkalmasak. Nincs kényszer egy akadály leküzdésére, de az élmény ugyanolyan intenzív. A programokat mindig a megrendelő igényeinek megfelelően alakítjuk ki, amelyek 1-3 órásak lehetnek.
Jelentkezzen egy kattintással
Osztálykirándulás
Iskolás felfedezők, kalandvágyó fiatalok, sport tagozatos osztályok számára ideális hely a Tordasi Kalandpark. Legyen szó egy napos vagy több napos kirándulásról, vendégeink szórakozását a drótkötélpályák, az akadálypályák, egy 35 x 17,5 méteres strandfocipálya illetve röplabdapálya, aszfaltos streetball pálya, jólétét pedig az étterem szolgálja. Igazi felüdülés várja őket, hiszen rohanó világunkban minden gyereknek, mindenhol viselkednie kell, felüdülés lesz számukra egy hely, ahol kiereszthetik a hangjukat, egy hely ami megszabadítja őket a felesleges energiáiktól. A Tordasi Kalandpark területe átlátható, ezért nagyobb számú csoportok esetén is jól ellenőrizhető.
Jelentkezzen egy kattintással
Legénybúcsú / Leánybúcsú
Elegetek van az amerikai stílusú leány és legénybúcsúk hangulatából, valami igazán egyedire vágytok? Izgalmakban és nevetésben nem lesz hiány, ezt mi garantáljuk! Hiszen ki mondhatja el magáról, hogy éjszakai kalandtúrán, fejlámpával a fején csetlett-botlott a  leány/legénybúcsúján? Vegyetek részt ezen a családi, baráti csapatépítésen majd élvezzétek a jól megérdemelt éjszakai fáklyás pikniket és esti mulatságot.
Jelentkezzen egy kattintással
Galéria
Kapcsolat
TELEFON
Csárda
+36 30 294 8428
Westernfalu
+36 30 249 9999
Kalandpark
+36 30 746 4444
INFO
Email
info@tordasielmenyfalu.hu
kapcsolatfelvételi űrlap
Akik minket választottak
Térkép